Suomeksi  In English

Suomeksi   In English   Verkkokauppa

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 40 579 0111
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Pelastus ja evakuointi lumiolosuhteissa

Kylmyys ja välitöntä hoitoa tarvitseva potilas on kriittinen yhdistelmä, jossa tarvitaan ammattitaitoisen pelastushenkilöstön lisäksi paras saatavilla oleva pelastuskalusto. Trailanderin kehittämillä pelastusrekituotteilla potilaan ensihoito ja muut välttämättömät toimenpiteet voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti. Kaikki tarvittava ensiapuvälineistö pystytään kuljettamaan mukana, mukaan lukien pystytason pelastukseen soveltuvat paarit. Potilaan siirtäminen lämmitetyssä pelastusrekiyksikössä onnistuu moottorikelkan vetämänä turvallisesti pitkienkin matkojen päästä.

Valmistamme ja toimitamme pelastuskäyttöön, potilaan ensihoitoon sekä evakuointiin suunniteltua Trailander Shuttle Rescue pelastusrekiä.

Trailander Shuttle Rescue

Pelastuskäyttöön kehitetty Trailander Shuttle Rescue on katettu ja lämmittimellä varustettu ambulanssireki. Se on käytössä useissa pelastusyksiköissä Suomessa ja Skandinavian pohjoisilla alueilla.

Trailander Shuttle Rescue on vuosien aikana osoittautunut lujaksi ja varmatoimiseksi pelastusvälineeksi niin vaikeakulkuisessa ja lumisessa erämaassa kuin pohjoisten hiihtokeskuksien rinteillä ja laduillakin. Potilasturvallisuus ja hoitohenkilöstön työskentelymahdollisuudet ajon aikana ovat olleet suunnittelumme keskeisinä tekijöinä alusta lähtien. Olemme onnistuneilla alusta- ja jousitusratkaisuilla pystyneet kehittämään ambulanssireen, jonka vedettävyys ja matkustusmukavuus ovat lajissaan täysin omaa luokkaansa.


Sisätilat lämpimänä pitävä webasto kuuluu Shuttle Rescuen vakiotoimitukseen. Takaovi avautuu kokonaan sivulle.

 

Katso myös YouTube-videolta, kuinka sujuvasti ja kevyesti ambulanssirekemme toimii käytännössä:

 

 

Toimitamme pelastusreen webasto-tyyppisellä diesellämmittimellä, jonka ansiosta sisätiloissa on lämmin keliolosuhteista riippumatta. Toimitukseen liitetään usein asiakkaan toivomuksesta muun muassa potilaspaarit ja paarien pikakiinnitysjärjestelmä sekä hoitohenkilöstön istuin. Muu varustus voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan. Avaraan kuljetustilaan mahtuvat hyvin myös hoitohenkilöstön laukut ja välineet.

Vakiotoimitukseen kuuluvat jousitettu alusta, webasto (diesel), 12V akku, Led-valaistus ja monipuolinen sähköistys USB-latauspistokkein, takavalo/jarruvalo, hätävilkut, liitäntäkaapeli moottorikelkkaan, ylös aukeava lokinsiipiovi ja kokonaan avautuva takaovi.

 

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 40 579 0111
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Takaisin ylös