Suomeksi  In English

Suomeksi   In English   Verkkokauppa

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 40 579 0111
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Henkilökuljetus

Safari- ja perhereet talven lumille

Moottorikelkka on oivallinen apuväline lumessa liikkumiseen. Sen ongelma on kuitenkin hyvin rajallinen kuljetuskapasiteetti, kun kuljettajan lisäksi kyytiin voidaan ottaa enintään yksi matkustaja. Mitä tehdä, kun turistiryhmä pitäisi viedä luontoon nauttimaan pohjoisen eksotiikasta? Millä kuljettaa koko perhe nuotiolle makkaraa paistamaan? Trailanderin henkilökuljetuksiin tarkoitetut rekituotteet tuovat ongelmaan helpon ratkaisun. Samalla mukana kulkevat tarpeelliset varusteet ja eväät.

Mallistossame on kaksi erityyppistä henkilökuljetusrekeä:

  • Pitkillekin kelkkaretkille soveltuva, katettu ja lämmitetty Trailander Shuttle Safari
  • Perinteinen avoreki Trailander Huilakka 6 tai 8 henkilölle

 

Trailander Shuttle Safari

Katettu ja lämmitetty Trailander Shuttle Safari sopii hyvin esimerkiksi perheille ja matkailuyrittäjille, jotka arvostavat tilaa ja mukavuutta. Se kuljettaa perheen pilkkiretkelle tai muuten vain nauttimaan talvisista aktiviteeteista. Turistille retki pimeässä revontulia katsomaan voi olla elämys ylitse muun.

Shuttle Safari voidaan varustella tarpeen mukaan 1-4 matkustajalle. Reput ja välttämättömät tarvikkeet mahtuvat kyytiin helposti. Sisätila pysyy lämpimänä ja miellyttävänä lisävarusteena saatavan webaston avulla.

Nykyaikainen Trailander Shuttle Safari kulkee moottorikelkan perässä sulavasti ja kevyesti - kiitos ainutlaatuisen alusta- ja jousitusratkaisun. Runkorakenne ohjaa reen ahtaistakin paikoista. Matkustusmukavuus on muihin henkilökuljetusrekiin verrattuna omaa luokkaansa.

Trailander Shuttle Safari on henkilökuljetusreki, jota on vuosien aikana toimitettu lukuisiin kohteisiin aina Etelämantereen tutkimusryhmille saakka.

 

Trailander Shuttle Safari tekee kauniista talvisesta päivästä vieläkin paremman. Kuvassa olevassa Shuttlessa vielä edellisen mallin jousitusratkaisu.

Trailander Shuttle Safarin maksimi kantavuus on 300 kg. Vakiotoimitukseen kuuluvat jousitettu alusta, 12V akku, sisävalaistus, takavalo/jarruvalo, istuinpaikat neljälle matkustajalle (turvavöillä), sivuovi sekä molemmin puolin kokonaan aukeavat sivuikkunat. Optiona muun muassa diesel-käyttöinen webasto ja kattoteline.

 

 

 

Trailander Huilakka

Trailander Huilakka edustaa perinteisempää henkilökuljetusrekeä. Tuotetta valmistetaan enimmäkseen matkailuyrittäjien tarpeisiin, mutta etenkin pienintä 4-paikkaista menee myös yksityisille. Huilakka on parhaimmillaan esimerkiksi turistiryhmien kuljetuksissa ja ajeluissa lyhyillä ja keskipitkillä reiteillä. Mallistostamme löytyvät neljä-, kuusi- ja kahdeksanpaikkaiset rekimallit. Huilakka on hyvä ja kestävä perusreki henkilöiden kuljettamiseen. Siitä on vuosien aikana tullut erittäin suosittu rekituote pohjoisten alueiden safari- ja hiihtokeskusyritysten keskuudessa.

 

Trailanderin Huilakka-rekituotteet ovat erityisen suosittuja pohjoisen turisteja palvelevien yritysten keskuudessa.

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 40 579 0111
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Takaisin ylös