Suomeksi  In English

Suomeksi  In English

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 20 735 1861
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Pelastus ja evakuointi lumiolosuhteissa

Kylmyys ja välitöntä hoitoa tarvitseva potilas on kriittinen yhdistelmä, jossa tarvitaan ammattitaitoisen pelastushenkilöstön lisäksi paras saatavilla oleva pelastuskalusto. Trailanderin kehittämillä pelastusrekituotteilla potilaan ensihoito ja muut välttämättömät toimenpiteet voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti. Kaikki tarvittava ensiapuvälineistö pystytään kuljettamaan mukana, mukaan lukien pystytason pelastukseen soveltuvat paarit. Potilaan siirtäminen lämmitetyssä pelastusrekiyksikössä onnistuu moottorikelkan vetämänä turvallisesti pitkienkin matkojen päästä.

Valmistamme ja toimitamme pelastuskäyttöön kahta erilaista rekituotetta:

  • Potilaan ensihoitoon ja evakuointiin suunniteltu Trailander Shuttle Rescue

 

Trailander Shuttle Rescue

Pelastuskäyttään kehitetty Trailander Shuttle Rescue on katettu ja lämmittimellä varustettu ambulanssireki. Se on käytössä useissa pelastusyksiköissä Suomessa ja Skandinavian pohjoisilla alueilla.

Trailander Shuttle Rescue on vuosien aikana osoittautunut lujaksi ja varmatoimiseksi pelastusvälineeksi niin vaikeakulkuisessa ja lumisessa erämaassa kuin pohjoisten hiihtokeskuksien rinteillä ja laduillakin. Potilasturvallisuus ja hoitohenkilöstön työskentelymahdollisuudet ajon aikana ovat olleet suunnittelumme keskeisinä tekijöinä alusta lähtien. Olemme onnistuneilla alusta- ja jousitusratkaisuilla pystyneet kehittämään ambulanssireen, jonka vedettävyys ja matkustusmukavuus ovat lajissaan täysin omaa luokkaansa.


Sisätilat lämpimänä pitävä webasto kuuluu Shuttle Rescuen vakiotoimitukseen. Takaovi avautuu kokonaan sivulle.

 

Katso myös YouTube-videolta, kuinka sujuvasti ja kevyesti ambulanssirekemme toimii käytännössä:

 

 

Toimitamme pelastusreen webasto-tyyppisellä polttoainelämmittimellä, jonka ansiosta sisätiloissa on lämmin keliolosuhteista riippumatta. Toimitukseen liitetään usein asiakkaan toivomuksesta muun muassa potilaspaarit ja paarien kiinnitysjärjestelmä sekä hoitohenkilöstön istuin. Muu varustus voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan. Avaraan kuljetustilaan mahtuvat hyvin myös hoitohenkilöstön laukut ja välineet.

Vakiotoimitukseen kuuluvat jousitettu alusta, webasto (diesel), 12V akku, sisävalaistus, takavalo/jarruvalo, hätävilkut, liitäntäkaapeli moottorikelkkaan, sivuovi ja kokonaan avautuva takaovi.

 

Alla olevalta YouTube-videolta näet, kuinka täydellisesti uusin kuljetus- ja pelastusrekemme toimii vaativissa olosuhteissa:

Tekniset tiedot:

Tyhjäpaino: 50 kg
Maksimi kuorma: 100 kg
Tilavuus: 420L
Kuljetustilan sisämitat: 187 x 73 x 40 cm
Reen ulkomitat: 258 x 102 x 70 cm
Avautumissuunta: oikea sivu

 

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com

 

Myynti
Puh. +358 20 735 1861
E-mail: sales(at)trailander.com

 

Muut yhteystiedot »

 

Takaisin ylös