Suomeksi  In English

Suomeksi  In English

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com
 

Muut yhteystiedot »

 

Pelastus ja evakuointi lumiolosuhteissa

Kylmyys ja välitöntä hoitoa tarvitseva potilas on kriittinen yhdistelmä, jossa tarvitaan ammattitaitoisen pelastushenkilöstön lisäksi paras saatavilla oleva pelastuskalusto. Trailanderin kehittämillä pelastusrekituotteilla potilaan ensihoito ja muut välttämättömät toimenpiteet voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti. Kaikki tarvittava ensiapuvälineistö pystytään kuljettamaan mukana, mukaan lukien pystytason pelastukseen soveltuvat paarit. Potilaan siirtäminen lämmitetyssä pelastusrekiyksikössä onnistuu moottorikelkan vetämänä turvallisesti pitkienkin matkojen päästä.

Valmistamme ja toimitamme pelastuskäyttöön kahta erilaista rekituotetta:

  • Potilaan ensihoitoon ja evakuointiin suunniteltu Trailander Shuttle Rescue
  • Ensihoidon välineiden nopeaan kuljettamiseen suunniteltu Trailander Rescue Xpress

 

Trailander Shuttle Rescue

Pelastuskäyttään kehitetty Trailander Shuttle Rescue on katettu ja lämmittimellä varustettu ambulanssireki. Se on käytössä useissa pelastusyksiköissä Suomessa ja Skandinavian pohjoisilla alueilla.

Trailander Shuttle Rescue on vuosien aikana osoittautunut lujaksi ja varmatoimiseksi pelastusvälineeksi niin vaikeakulkuisessa ja lumisessa erämaassa kuin pohjoisten hiihtokeskuksien rinteillä ja laduillakin. Potilasturvallisuus ja hoitohenkilöstön työskentelymahdollisuudet ajon aikana ovat olleet suunnittelumme keskeisinä tekijöinä alusta lähtien. Olemme onnistuneilla alusta- ja jousitusratkaisuilla pystyneet kehittämään ambulanssireen, jonka vedettävyys ja matkustusmukavuus ovat lajissaan täysin omaa luokkaansa.

 

 
Sisätilat lämpimänä pitävä webasto kuuluu Shuttle Rescuen vakiotoimitukseen. Takaovi avautuu kokonaan joko ylös tai sivulle, asiakkaan valinnan mukaan.

 

Katso myös YouTube-videolta, kuinka sujuvasti ja kevyesti ambulanssirekemme toimii käytännössä:


Toimitamme pelastusreen webasto-tyyppisellä polttoainelämmittimellä, jonka ansiosta sisätiloissa on lämmin keliolosuhteista riippumatta. Toimitukseen liitetään usein asiakkaan toivomuksesta muun muassa potilaspaarit ja paarien kiinnitysjärjestelmä sekä hoitohenkilöstön istuin. Muu varustus voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaan. Avaraan kuljetustilaan mahtuvat hyvin myös hoitohenkilöstön laukut ja välineet.

Vakiotoimitukseen kuuluvat jousitettu alusta, webasto (diesel), 12V akku, sisävalaistus, takavalo/jarruvalo, hätävilkut, liitäntäkaapeli moottorikelkkaan, sivuovi ja kokonaan avautuva takaovi.

 

Trailander Rescue Xpress

Trailander Rescue Xpress on ensihoidon välineistön kuljettamiseen erinomaisesti soveltuva uusi rekituote. Myös rankalauta ja tyhjiöpatjasetti mahtuvat mukaan. Katettu kuljetustila pitää välineistön ehjänä ja helposti saatavilla. Rescue Xpress on kevyt ja sitä on helppo vetää. Tuote sopii hyvin muun muassa laskettelu- ja hiihtokeskuksien pelastusyksiköiden käyttöön. Se voidaan toimittaa sellaisenaan, voimassa olevan teippauskaavion mukaisesti tai räätälöidä tarkasti asiakkaan haluamaan ulkoasuun. Varustelun osalta pystymme toimittamaan asiakkaan haluaman sisältökokonaisuuden, pl. hankintaluvanvaraiset tarvikkeet.

 

Trailander Rescue Xpress on teknisesti vastaava tuote kuin retki- ja arkikäyttöön tarkoitttu S-malli. Rescue Xpress voidaan toimittaa varusteltuna asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuvan reki on varustettu malliteippauksin.

 

Alla olevalta YouTube-videolta näet, kuinka täydellisesti uusin kuljetus- ja pelastusrekemme toimii vaativissa olosuhteissa:

Tekniset tiedot:

Tyhjäpaino: 50 kg
Maksimi kuorma: 100 kg
Tilavuus: 420L
Kuljetustilan sisämitat: 187 x 73 x 40 cm*
Reen ulkomitat: 258 x 102 x 70 cm
Avautumissuunta: oikea sivu

* Rankalaudan osalta sisäpituuteen vaikuttavat rankalaudan koko, muoto ja malli. Tarkista meiltä käyttämäsi rankalaudan sopivuus.

 

Yhteystiedot

Vaihde
Puh. +358 20 735 1860
E-mail: office(at)trailander.com
 

Muut yhteystiedot »

 

Takaisin ylös